Tvorba komponent pro Adobe CQ5

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem práce je analyzovat a popsat tvorbu komponent pro systém Adobe CQ5. Výsledné komponenty budou následně implementovány a integrovány do systému. Dílčím cílem je vytvoření práce, která pomůže dalším programátorům s vývojem komponent pro tento systém.
The goal of the thesis is to analyze and describe a creation of components for system of Adobe CQ5. Resulting components will be subsequently implemented and integrated into the system. The partial goal is to create a thesis that helps other programmers create components for this system.
Description
Citation
PEŠAVA, J. Tvorba komponent pro Adobe CQ5 [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Dydowicz, Ph.D. (člen) Ing. Jan Budík, Ph.D. (člen) Ing. Štefan Štepník (člen)
Date of acceptance
2014-06-13
Defence
1. otázka (oponent Msc. Fikr) - Jsou navržené vrstvy vhodné pro takto malé aplikace? Nejedná se tak o neprřiměřenou architekturu vůči velikosti komponent? - odpovězeno 2. otázka (oponent Msc. Fikr) - Jsou komponenty zabezpečeny vůči možnému zneužití, například SQL Injection? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO