Návrh na zlepšení systému odměňování a motivování zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá systémem odměňování a motivování pracovníků v konkrétním podniku. První část práce se věnuje teoretickým poznatkům spojeným s daným tématem. Druhá část je již zaměřená na vybranou společnost. Zde se podrobněji zaměřím na systém odměňování a motivování zaměstnanců. Na základě zjištěných údajů navrhnu podněty ke zlepšení tohoto systému v dané firmě. Nově stanovený systém odměňování si klade za cíl zvýšení výkonu a pracovní způsobilosti zaměstnanců.
This thesis deals with a system of remuneration and motivation of workers in a particular company. The first part deals with theoretical knowledge associated with the topic. The second part is focused on a specific company. Here we focus in detail on reward and motivate employees. Based on the data I suggest ideas to improve this system in a company. The new pay system aims to increase output and employment eligibility of workers.
Description
Citation
JIRÁKOVÁ, H. Návrh na zlepšení systému odměňování a motivování zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Oto Lipovský (předseda) doc. Ing. Anna Fedorová, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Ing. Michal Polák, Dr. (člen) JUDr. Naděžda Vrbková (člen)
Date of acceptance
2011-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO