Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách města Brna

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce popisuje základní faktory, které ovlivňují trh s pronájmem nemovitostí. Dále je součástí práce průzkum trhu ve dvou odlišných lokalitách města Brna. Výsledkem průzkumu je zjištění výše obvyklého nájemného. Výsledné údaje jsou vyznačeny v mapě a rozděleny do skupin podle dispozice bytů 1+1/kk, 2+1/kk a 3+1/kk a větší. Pro každou skupinu bytů jsou výsledky rozděleny do tří hladin dle výše nájemného. V závěru práce je provedeno vyhodnocení výsledků průzkumu.
This diploma thesis describes elementary factors affecting real estate rental market. The thesis includes a market research in two different localities in the city of Brno. The result of the research determines a usual rent amount. The collected data is separated by the number of rooms 1+1/kk, 2+1/kk a 3+1/kk and bigger (number of room + the kitchen or a kitchenette) and plot into a map. The usual rent amount defines three levels on each of the groups. The conclusion of the thesis evaluates the research results.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, H. Nájemné bytu a faktory, které je ovlivňují ve vybraných lokalitách města Brna [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Leonora Marková, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radka Kantová, Ph.D. (člen) Ing. Alena Superatová, Ph.D. (člen) Ing. Bronislav Žáček (člen)
Date of acceptance
2014-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO