Energetické hodnocení půdního prostoru bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá energetickým hodnocením půdní vestavby bytového domu na ulici Křenové v Brně. Výsledky budou porovnány s hodnotami spotřeb energie v uplynulých letech. Hlavním úkolem je návrh energeticky úspornějšího řešení zadaného prostoru. V teoretické části bude pojednáno o chladivech pro kompresorový chladicí okruh a výsledkem bude volba chladiva pro optimalizované řešení prostoru.
The bachelor thesis deals with energy evaluation of apartment building’s attic space at Křenová Street in Brno. The results will be compared with energy consumption values, measured during the last years. The main task is to suggest a more energy efficient solution to the evaluated space. Refrigerants for compression cooling system will be described in the theoretical part of the thesis and, as a result, a refrigerant for the optimized solution will be specified.
Description
Citation
SLUKA, M. Energetické hodnocení půdního prostoru bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2014-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO