Posouzení projektu rozvoje zemědělského podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá zhodnocením současné situace zemědělského podniku pomocí metod strategické analýzy a posouzením záměru jeho dalšího rozvoje. Konkrétně se jedná o posouzení přechodu z konvenčního zemědělství na ekologické za využití metody diskontované doby návratnosti.
This thesis deals with evaluation of the current situation of the agriculture company using strategic analysis and assessment of the project´s further development. Specifically, the assessment of the transition from conventional to organic agriculture using metod of discounted payback period.
Description
Citation
FIALOVÁ, P. Posouzení projektu rozvoje zemědělského podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2015.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a finanční řízení podniku
Comittee
doc. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (člen) Ing. Michaela Beranová, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2015-06-17
Defence
Otázky oponenta diplomové práce: odpovězeno. Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA: Jaké je největší úskalí toho, aby projekt byl realizován. Jaká nastane situace, když bude projekt uveden do provozu a sousedé nebudou využívat ekologického zemědělství? Proč studentka nepočítá v projektu s odpisy traktorů? Kdyby traktory byly zahrnuty v projektu, jaký by to mělo efekt na projekt? Doc. Ing. Danuše Nerudová, Ph.D.: Připomínka k metodologii: diskuse výsledků práce - pro čtenáře je zařazení diskuse nepřehledné.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO