Návrh nového informačního systému ve firmě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním tématem této diplomové práce je zpracování návrhu implementace informačního systému do existujícího podniku, v němž jsou definovány jednotlivé jeho náležitosti a cíle, pro které je vypracováván. V teoretické části se zabývám základními informacemi o inovaci, respektive implementaci informačního systému do konkrétního podniku, které vychází s teoretických poznatků a nashromážděných informací. Praktická část je přímo zaměřena na implementaci konkrétního informačního systému včetně ekonomického vyhodnocení a analýzy rizik spojených s činnostmi tohoto inovačního procesu.
The main theme of this diploma thesis is the drafting of the implementation information system for company, which is defined by the individual's requirements and objectives for which it is drawn up. In the theoretical part deals with basic information about the innovation, especially implementation information system for company, based on the theoretical knowledge and the information collected. The practical part is directly focused on implementation information system including economic assessment and analysis of risk join with this innovation process.
Description
Citation
KUNC, T. Návrh nového informačního systému ve firmě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Emil Svoboda, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. Petr Novák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-02-02
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Ing. Kučerová - Proč jste aplikoval metodu fuzzy logiky? Ing. Novák - V názvu práce je pojem firma - jak je vymezen? Ing. Doubravský - Na základě čeho jste přiřazoval váhy jednotlivým kriteriím? Kdo servisuje informační systém a kolik bude stát? doc. Chalupský - Bod zvratu a lewinův model v rámci praktické části.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO