Úlohy s různým stupněm důležitosti při řízení motorů na platformě Zynq

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou vektorového řízení PMS motorů s využitím vývojové desky ZedBoard od firmy Xilinx, která obsahuje mikročip Zynq-7000. Dále je zde popsána práce s vývojovým prostředím Vivado a jeho součástmi. Ve zbylé části práce je popsána tvorba jednotlivých komponent v prostředí Vivado, které jsou následně spojeny do výsledné aplikace pro demonstraci vektorového řízení malého PMS motoru.
This thesis contains introduction to PMS motor control using development board ZedBoard with Xilinx Zynq-7000 SoC. After that, there is a description of development environment Vivado and other modules. Finally, it contains description or created modules in Vivado environment which were combined together with peripheral drivers to demonstrate field oriented motor control algorithm of small PMS motor.
Description
Citation
PAMÁNEK, D. Úlohy s různým stupněm důležitosti při řízení motorů na platformě Zynq [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Bohumil Horák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Petr Blaha, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miloslav Richter, Ph.D. (člen) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (člen) Ing. Radek Štohl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO