Stavebně technologická studie etapy založení výrobní haly na pilotách

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem bakalářské práce je zpracování projektové dokumentace založení výrobní haly na pilotách. Projekt obsahuje technickou zprávu se zaměřením na zadanou etapu, situace stavby se širšími vztahy dopravních tras, položkový rozpočet pro zadanou etapu, technologický předpis pro provádění vrtaných pilot technologií CFA, zásady organizace výstavby s návrhem staveniště, časový plán pro zadanou technologickou etapu, návrh strojní sestavy, kontrolní a zkušební plán pro vrtané piloty technologií CFA, bezpečnost a ochrana zdraví při práci s výčtem rizik a způsobu jejich eliminace a položkový rozpočet opěrné stěny.
The content of the thesis is design documentation foundation of faktory buildings on piles. The project includes a technical report focusing on the given stage, construction situation with wider relationships routes, itemized budget for a given stage, technological instruction for the implementation of bored piles technology CFA, principles of organization of the construction with building yard equipment, the timetable for the given technological stage, design mechanical assemblies, inspection and test plan for CFA bored piles technology, occupational safety and health with a list of risks and their elimination and itemized budget retaining walls.
Description
Citation
SVITÁK, M. Stavebně technologická studie etapy založení výrobní haly na pilotách [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO