Posouzení vybraných ukazatelů pomocí statistických metod

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaobírá posuzováním vybraných finančních ukazatelů za pomocí statistických metod u společnosti A studio group, spol. s r.o. Teoretická část se zaměřuje na definice ekonomických a statistických pojmů, jejich význam a využití. Praktická část se zabývá analýzou současného stavu podniku z hlediska finančního a s využitím statistických nástrojů i vývojem těchto ukazatelů. Výpočty využiji ke zpracování návrhů na vylepšení situace a pro budoucí prosperitu podniku.
Bachelor thesis deals with the financial analysis of economic indicators with the use of statistical methods in the company A studio group, spol. s r.o. The theoretical part focuses on the definitions of economic and statistical concepts, their meaning and use. The practical part is concerned with the analysis of the current state of the company in financial terms, by using statistical methods. The calculation I use to process proposals for improvement of the situation and for the future prosperity of the enterprise.
Description
Citation
KONEČNÝ, A. Posouzení vybraných ukazatelů pomocí statistických metod [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (předseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Josef Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
otázka vedoucího: zodpovězeno otázky oponenta: zodpovězeno prof. Kocmanová: Jaká byla normalita dat, když jste použil lineární regresi? zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO