Hodoor – elektronický docházkový systém

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou evidence docházky. Cílem práce bylo navrhnout řešení a následně vytvořit hardwarový terminál elektronického docházkové systému. Docházkový systém je založen na nejnovějších webových technologiích s použitím hardwarového mini-počítače Raspberry Pi. Budoucí použití zařízení je možné jak pro domácí, tak pro komerční účely. Systém byl distribuován pod štítkem Open Source. Výsledkem práce je fyzický prototyp klientského terminálu založeného na platformě Raspberry Pi, aplikace terminálu založená na technologií Electron a webová aplikace komunikující se serverovým řešením.
This thesis deals with the issue of attendance recording. The aim of the thesis was to design a solution and then create a hardware terminal for the electronic attendance system. The whole system is based on the latest web technologies using the Raspberry Pi hardware, for the client terminal. Future use of the device is possible for both home and commercial use. The whole system was distributed globaly as Open Source project. The result of thesis is a physical prototype of a client terminal, based on the Raspberry Pi platform, Electron based application for terminal and a web application communicating with the server solution.
Description
Citation
PREDNÝ, P. Hodoor – elektronický docházkový systém [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika
Comittee
prof. Ing. Radimír Vrba, CSc. (předseda) doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Jaroslav Kadlec, Ph.D. (člen) doc. Ing. Tomáš Frýza, Ph.D. (člen) Ing. Jan Prášek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Student seznámil státní zkušební komisi s cíli a řešením závěrečné vysokoškolské práce a zodpověděl otázky a připomínky oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO