Studium vlivu varní vody v technologii piva

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract

Description
Keywords
Citation
PUNČOCHÁŘOVÁ, L. Studium vlivu varní vody v technologii piva [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Potravinářská chemie a biotechnologie
Comittee
prof. RNDr. Ivana Márová, CSc. (předseda) doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Stanislav Obruča, Ph.D. (člen) doc. Ing. Bohuslav Rittich, CSc. (člen) doc. RNDr. Alena Španová, CSc. (člen) RNDr. Renata Mikulíková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-05-31
Defence
1. Diplomantka seznámila členy komise s náplní a cílem diplomové práce. 2. Byly přečteny posudky na diplomovou práci. 3. Diplomantka akceptovala všechny připomínky oponenta a na všechny otázky odpověděla v plné šíři. Diskuse prof. Márová: Které pivo bylo z hlediska senzoriky lepší, z měkké nebo tvrdé vody? Jaké byly mezi nimi zaznamenány rozdíly? doc. Obruča: Optimalizovala jste výrobu piva, jaké byly klíčové body procesu? Uvádíte použití měkké a tvrdé vody, jak tento parametr ovlivňuje celý proces výroby piva? Dále rozlište stálou tvrdost a přechodnou tvrdost vody? doc. Rittich: Jaká byla u UHPLC použita velikost částic.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO