Návrh systému motivace a odměňování zaměstnanců ve vybraném podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na systém motivace a odměňování ve zvolené společnosti a to z teoretického i praktického hlediska. Teorii motivace a odměňování, základním pojmům i historickému vývoji je věnována první a druhá kapitola práce, přičemž další již praktické kapitoly se orientují na charakteristiku vybraného podniku, analýzu stávajícího benefitového a motivačního systému, průzkum spokojenosti zaměstnanců prostřednictvím realizovaného dotazníkového šetření a z něho plynoucí výsledný návrh nového vylepšeného systému.
The diploma thesis focuses on the system of motivation and reward in selected society both from a theoretical and a practical point of view. The first and second chapters of the thesis are devoted to motivation and remuneration theory, basic concepts and historical development, while other practical chapters focus on the characteristics of the chosen enterprise, the analysis of the current benefit and motivation system, the survey of employee satisfaction through the questionnaire survey and the resultant proposal improved system.
Description
Citation
ZBOŘILOVÁ, N. Návrh systému motivace a odměňování zaměstnanců ve vybraném podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) Ing. Martin Mahel, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen)
Date of acceptance
2018-06-07
Defence
Otázky vedoucího práce: - zodpovězeno Otázky oponenta práce: - zodpovězeno Ing. Martin Mahel, Ph.D.: Je pracovní oděv považován za benefit? – zodpovězeno Jak navrhované benefity zvýší produktivitu práce? Jakou metrikou to změříte? – zodpovězeno částečně Doc. Ing. Vít Chlebovský Ph.D.: Jaká je průměrná hrubá mzda v rámci společnosti/regionu? - zodpovězeno Ing. Jiří Luňáček, Ph.D.: Je příspěvek na stravování odzrcadlen v nákladech s ohledem na daně? -zodpovězeno Jak je definován počet nabízených dnů „sick-days“? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO