Webová aplikace pro vzdálenou správu systému Fitcrack

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto práca rieši návrh a implementáciu webovej aplikácie na vzdialenú správu systému Fitcrack. Jedná sa o systém, ktorý slúži na distribuovanú obnovu hesiel. Serverová časť webovej aplikácie je navrhnutá s použitím architektúry REST, ktorá znižuje zátaž na server a zároveň zjednodušuje testovanie systému. Prezentačná vrstva systému je implementovaná ako moderná jednostránková webová prezentácia (Single-page aplication). So serverovou časťou komunikuje pomocou asynchrónnych žiadosti (AJAX), ktorých obsah je vo formáte JSON. Súčasťou webovej aplikácie je príjemné responzívne užívateľské rozhranie, systém užívateľov s oprávneniami a rôzne pokročilejšie grafické prvky, ako napríklad grafy.
This thesis aims to solve the design and the implementation of a web application for the remote administration of Fitcrack system. Fitcrack is a system that is used for distributed password recovery. The server part of the web application is designed using REST architecture that reduces server load while simplifying system testing. The presentation layer of the system is implemented as a single-page application. It communicates with the server part using asynchronous requests (AJAX), whose content is in the JSON format. The web application contains a pleasantly responsive user interface, a user system with privileges, and various advanced graphical elements, such as charts.
Description
Citation
MÚČKA, M. Webová aplikace pro vzdálenou správu systému Fitcrack [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2018.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2018-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " A ". Otázky u obhajoby: Diskutujte výhody zvolených technologií (Flask, Vue.js) v kontextu funkcionality původní verze backendu FITcracku.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO