Návrh na zlepšení komunikace s občany

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce pojednává o komunikačních problémech mezi policisty České republiky a občany, dále se zaměřuje také na jednotlivé typy zákazníků, se kterými policista přichází denně do styku. Obsahuje podrobný popis různých skupin občanů, informace o objektu výzkumu a postupy jak zlepšit jednání a důvěru mezi policisty a jejich klienty. Snahou bylo rovněž zjistit, zda špatná komunikace s občany může mít dopad na vzrůst kriminality.
This bachelor work aims on communication problems between the policy of the Czech Republic and citiziens. It is focusing on individual types of people who policeman meets daily with. It describes different segments of citiziens, research object information and process to improve proceeding and trust between policy and clients. The purpose of this work is to identify the bad communication with citiziens which could have an impact to increasing criminality as well.
Description
Citation
FOLTYNOVÁ, H. Návrh na zlepšení komunikace s občany [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (předseda) JUDr. Hana Vejvodová (místopředseda) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) Mgr. Jiří Pospíšil (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO