Technické odbavení letadel na letišti Brno – Tuřany

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce “Technické odbavení letadel na letišti Brno-Tuřany“ pojednává o procesech odbavování letadel na brněnském letišti, se zaměřením na zajištění bezproblémového a včasného odbavení zavazadel a zboží v zázemí letištního provozu. Seznamuje s činnostmi a způsoby provádění odbavení s ohledem na prostorové možnosti letiště, jeho vybavení a rovněž na frekvenci letů. Shrnuje poznatky o významu letiště, jeho funkci a vlivu na své okolí. V závěru je provedeno krátké srovnání s provozem na letišti Praha-Ruzyně.
Bachelor´s thesis “ Technical handling of aircraft at Brno-Tuřany airport discuss about handling procedures at Airport Brno, with a view of how to secure trouble-free and timely check-in of luggage and goods in airport traffic background. It introduces activities and types of check-in considering airport space facilities, its available equipment and flight frequency. It summarises knowledge of airport importance, its function and impacts on surroundings. In the last chapture there is a comparison with airport traffic at Praha-Ruzyně.
Description
Citation
ŠUMPELA, D. Technické odbavení letadel na letišti Brno – Tuřany [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Juračka, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Hlinka, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Karol Fiľakovský, CSc. (člen) doc. Ing. Miloslav Petrásek, CSc. (člen) doc. Ing. Karel Třetina, CSc. (člen) Ing. Tomáš Kujal, Ph.D. (člen) Ing. Martin Kouřil, Ph.D. (člen) Ing. Robert Popela, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2009-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO