Podnikatelský plan pro založení cateringové firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení cateringové společnosti. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska, která jsou dále využity k vypracování podnikatelského záměru. V praktické části je provedena analýza současné situace na trhu, podnikatelský plán a finanční plán
The thesis deals with the elaboration of a business plan for setting up a catering company. In the theoretical part is described the theoretical starting points, which is further used to develop the business plan. The practical part is an analysis of the current market situation, business plan and financial plan.
Description
Citation
BYRTUSOVÁ, L. Podnikatelský plan pro založení cateringové firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Vít Kratina (místopředseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) Ing. Vladimíra Bayerová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-07
Defence
Ozázky vedoucí: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno prof. Ing. Marie Jurová, CSc. - počet zdrojů uvedených v závěrečné práci Ing. Vít Kratina - Kde a jak bude podnik působit v souvislosti s analýzou nákladů. Ing. Karel Doubravský, Ph.D. - původ hodnot uvedených v oblasti předpokládaného počtu svateb a jejich časové rozvržení doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - legislativní povolení pro provozování činnosti
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO