Návrhy na zvýšení ekonomické výkonnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na vyhodnocení a zvýšení výkonnostní stránky společnosti Zlínprofi, s. r. o. s využitím finanční i nefinanční analýzy. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část popisuje metody, které následná analýza využívá. Poté je společnost představena a provedena její strategická a finanční analýza. Výsledky šetření jsou porovnány s doporučenými hodnotami a konkurenčním podnikem. V závěru je zhodnocena celková situace a na základě těchto skutečností jsou poskytnuty návrhy na zvýšení finanční výkonnosti společnosti.
This bachelor’s thesis aims at evaluation and improvement of the performance of the company Zlínprofi, s.r.o. using both financial and nonfinancial analysis. This work is divided into theoretical part and practical part. The theoretical part describes methods which the subsequent analysis uses. After that the company is introduced and its financial and strategic analysis is conducted. The results are then compared with the recommended values and competing company. In the conclusion the overall situation is evaluated and based on these resulting facts suggestions for improving the financial performance of the company are proposed.
Description
Citation
ČERVENKA, V. Návrhy na zvýšení ekonomické výkonnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (předseda) doc. Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen)
Date of acceptance
2022-06-21
Defence
otázky oponenta - odpovězeno doc. Doskočil - V práci uvádíte zvýšení ekonomické výkonnosti. Vysvětlete tento pojem. - odpovězeno doc. Kaňovská - Z analytické části Vám vyplynulo, že je potřeba uskutečnit předváděcí akci? - odpovězeno doc. Kaňovská - U digitálního marketingu uvádíte zvýšení tržeb o 15 %. Proč v této výši? - odpovězeno Ing. Doubravský - Na základě čeho jste si vybral konkurenta uvedeného ve Vaší práci? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO