Organizační kultura a její vliv na motivaci zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem předkládané diplomové práce je organizační kultura a její vliv na motivaci zaměstnanců v podniku Foreigners.cz, s.r.o. Cílem práce je identifikovat obsah organizační kultury zkoumané společnosti a jeho vliv na motivaci zaměstnanců k výkonu práce. Na základě provedené analýzy a získaných dat navrhnout řešení vedoucí k vyšší motivaci zaměstnanců.
The master’s thesis deals with organizational culture and its influence on the motivation of employees in the company Foreigners.cz, s.r.o. The aim of this thesis is to identify the organizational culture of the chosen company and its influence on employee motivation. On the basis of the data obtained, solutions are proposed to enhance the employee motivation.
Description
Citation
ZVOLÁNKOVÁ, D. Organizační kultura a její vliv na motivaci zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) Ing. Hynek Peřina (místopředseda) Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
otázky oponenta: zodpovězeno Jak byste definovala cílové skupiny firmy a v čem jsou specifické? Ing. Hynek Peřina: Jakou přípravu by firma měla udělat, aby se externí auditor dostal k validním a aktuálním informacím? - zodpovězeno Jaké kroky jste provedla, abyste se dostala ke skutečně aktuálním informacím? - zodpovězeno Jak byste porovnala přidanou hodnotu, rizika a náklady spojené s Vámi navrhovanou variantou "home office" vůči fyzické přítomnosti pracovníka na pracovišti? - zodpovězeno Ing. Kristína Sághy Estélyi, Ph.D.: Jaké přínosy s sebou nese vytvoření popisu pracovní pozice a kariérní karty vzhledem k vysoké fluktuaci zaměstnanců ve firmě?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO