Spokojenost zákazníků a návrhy na zlepšení její úrovně

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na spokojenost zákazníků s e-shopem Dumknihy.cz, který patří společnostem Kanzelsberger a Barvič a Novotný. Obsahuje návrhy opatření vedoucí ke zvýšení spokojenosti zákazníků v oblasti kvality poskytovaných služeb, zvýšení jejich loajality i ke zlepšení marketingové komunikace. Návrhy vycházejí z teoretických poznatků, provedených analýz společnosti a z výsledků průzkumu spokojenosti zákazníků.
The diploma thesis focuses on customer satisfaction concerning Dumknihy.cz e-shop owned by Kanzelsberger and Barvic a Novotny companies. It comprises proposals of measures aimed at raising customer satisfaction in the field of quality of provided services, increasing customer loyalty and improving marketing communication. The proposed measures are based on theoretical knowledge, company analyses and customer satisfaction survey results.
Description
Citation
SKALICKÝ, V. Spokojenost zákazníků a návrhy na zlepšení její úrovně [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Pavel Holek (místopředseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (člen) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-08
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky při obhajobě: Ing. Helena Hanušová, CSc. Může být substitutem knihy "kniha", jak uvádíte v práci? - zodpovězeno Bylo by vhodné zaměřit se v rámci marketingu na dětskou cílovou skupinu? - zodpovězeno doc. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. Odhadněte, jaká bude návratnost investice do Vámi navrhovaného řešení? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO