Návrh změn systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v Zemědělském družstvu Hrotovice, družstvo

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zaměřuje na návrh změny systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v Zemědělském družstvu Hrotovice, družstvo. Práce je složena z teoretické části, která uvádí základní poznatky potřebné k analýze družstva, analytická část je zaměřená na současnou situaci hodnocení a odměňování zaměstnanců a poslední část je návrh změn a ekonomické zhodnocení.
The dissertation aims on proposal of changes in the system of evaluation and remuneration of employees in Zemědělské družstvo Hrotovice, družstvo. The dissertation consists of a theoretical part, which introduces the basic knowledge needed for analysis, analytical part is focused on a current situation of evaluation and remuneration of employees and last part is proposal of changes and economic evaluation.
Description
Citation
NOVÁKOVÁ, Š. Návrh změn systému hodnocení a odměňování zaměstnanců v Zemědělském družstvu Hrotovice, družstvo [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2017.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Marcolová Klímková, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2017-06-19
Defence
Ing. Martin Pernica, Ph. D. - Na základě čeho budou pracovnící hodnoceni a jaké obdrží benefity? - otázka nezodpovězena doc. Ing. Zdeňka konečná, Ph. D. - Jaká je průměrná mzda? - otázka zodpovězena Prof. RNDr. Ivan Mezník, Csc. - Jaké jsou složky celkových nákladů? - otázka částečně zodpovězena Ing. Markéta Marcolová Klímová, Ph. D. - Jak společnost měří svůj růst? - otázka částečně zodpovězena
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO