Digitálně analogový převodník pro generování video signálu pomocí obvodu FPGA

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Jedná se o hardwarový modul, který zobrazuje na zobrazovací jednotce námi požadované informace. Tento modul je řízen digitální logikou implementovanou do FPGA čipu. Logika je navržena podle komunikačního protokolu standardního rozhraní VGA.
It’s going on hardware modul, that display our required information on the display unit. This module is controlled with digital logic implemented to FPGA chip. Logic is designed to communication protocol by standard interface VGA.
Description
Citation
BALCÁREK, J. Digitálně analogový převodník pro generování video signálu pomocí obvodu FPGA [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Mikroelektronika a technologie
Comittee
doc. Ing. Ladislav Hulenyi, CSc. (předseda) doc. Ing. Radek Kuchta, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kubelka (člen) doc. Ing. Radovan Novotný, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Špinka (člen)
Date of acceptance
2009-06-10
Defence
Student Jan Balcárek seznámil komisi se svoji bakalařskou prací na téma: Digitálně analogový převodník pro generování video signálu pomocí obvodu FPGA. Dále odpověděl na otázky oponenta - 1. Proč jste vytvářel a prakticky realizoval převodník s integrovaným obvodem, když s rezistorovým převodníkem bylo dosaženo požadovaných parametrů? 2. Na strance jedenáct zmiňujete, že displej s tekutými krystaly nedokáže zobrazit 32-bitovou barevnou hloubku, uveďte alespoň jeden příklad grafického displeje, který Vamí zmiňovanou barevnou hloubku podporuje. Také odpověděl na otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO