Návrh software pro nákladovou analýzu investičních záměrů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce, na základě teoretických poznatků o metodách a postupech hodnocení efektivnosti investic, zpracovává nákladovou analýzu veřejného projektu s názvem „Okružní křižovatka Napoleon“ a „Přeložka ul. Frýdecké“. K tomuto typu analýzy byla navrhnuta softwarová podpora, která by měla umožnit rychlé výpočty rozhodujících ukazatelů i jejich následné vysvětlení týkající se přijatelnosti projektu.
The Bachelor thesis deals with a costs analysis of a common project including "Circus Napoleon" and "Lap of Frydecka Street". This is done on the basis of a theoretical knowledge of methods and procedures in evaluation of an investment efficiency. For this type of analysis, the SW program was designed. It is supposed to enable quick computations of crucial indexes and an explanation of their meaing in relation to the project acceptability.
Description
Citation
VRÁTNÁ, M. Návrh software pro nákladovou analýzu investičních záměrů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
doc. Ing. Branislav Lacko, CSc. (předseda) prof. Ing. Mária Režňáková, CSc. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) RNDr. Zuzana Chvátalová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Mihola (člen)
Date of acceptance
2009-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO