Technologický projekt výrobní linky na výrobu plastových oken

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá racionalizací výrobní linky na výrobu plastových oken ve firmě RI OKNA a.s. Je provedeno zhodnocení současného stavu výrobní linky, odhalení slabých míst a na jejich základě jsou navrhnuty varianty na vylepšení. Vítězná varianta je vypracována do podoby technologického projektu a podrobena ekonomickému zhodnocení.
This master’s thesis focuses on rationalization of production line for plastic windows production in RI OKNA a.s. (Inc.). Evaluation of production line’s current estate is being done as well as weak point detection. On these bases some new variations for improvement are being suggested. The winning variation is drown up into the technological project and put through an economical evaluation.
Description
Citation
NEJEDLÝ, J. Technologický projekt výrobní linky na výrobu plastových oken [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojírenská technologie a průmyslový management
Comittee
prof. Ing. Miroslav Píška, CSc. (předseda) doc. Ing. Josef Chladil, CSc. (místopředseda) doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Dušan Štekláč, CSc. (člen) doc. Ing. Augustín Görög, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Groligová, CSc. (člen)
Date of acceptance
2009-06-25
Defence
Diplomant seznámil komisi s obsahem a výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: Vysvětlit "procentuální využití pracovišť". Odkud je zjištěna hodnota, že za rok bude nárůst prodeje 42%? Náklady na zaměstnance - vysvětlit. S čím byl srovnán výpočet návratnosti? Jaké další metody by bylo nutné použít pro ekonomické hodnocení? Graf z prezentace DP - co by musel obsahovat, aby se jednalo o bod zvratu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO