Mateřská škola

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem mé diplomové práce je zpracování dokumentace pro provedení novostavby mateřské školy. Objekt je navržen jako zděný z vápenopískových tvárnic Sendwix, založený na základových pasech. Obvodové zdivo je zatepleno z kontaktního zateplovacího systému. Stropy jsou navrženy jako železobetonové desky. Střecha objektu je tvořena jako jednoplášťová vegetační extenzivní.
The aim of my dissertation is to elaborate project of documentation for the execution of a new kindergarten. The building is designed as a sand-lime block Sendwix with concrete foundation strips. External walls are insulated by contact thermal insulation system. Ceiling are designed as a cast-in-place reinforced slabs. The roof is consists as a warm flat extensive green roof.
Description
Citation
JÍLKOVÁ, K. Mateřská škola [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jaroslav Solař, Ph.D. - předseda, doc. Ing. Milan Vlček, CSc. - místopředseda, Ing. Ing. Eva Šoulová - tajemník, Ing. Marek Kervitcer - tajemník, Ing. Alena Pailová - člen, Ing. Lubor Kalousek, Ph.D. - člen, Ing. Věra Maceková, CSc. - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Šulák, Ph.D. - člen
Date of acceptance
2019-01-28
Defence
Studentka Jílková Kateřina seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Mateřská škola~ reagovala výborně.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO