Rozvoj obchodních aktivit společnosti GEOPEN, s.r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu firmy GEOPEN, s.r.o. Práce obsahuje analýzu a následný návrh na rozvoj obchodních aktivit firmy. Návrh obsahuje rozšíření aktivit firmy o internetový prodej, který by měl přispět nejen ke zlepšení postavení firmy na trhu, ale i ke zvýšení prodejnosti a povědomí o firmě.
This bachelor’s thesis focuses on the analysis of the GEOPEN Ltd. company. The thesis contains an analysis and a consequent proposal for the development of the company’s business activities. The proposal contains the expansion of company activities by establishing an online shop which should contribute not only to the improvement of the company’s status on the market, but also to raising the saleability and the renown of the company.
Description
Citation
KAŠPAR, K. Rozvoj obchodních aktivit společnosti GEOPEN, s.r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Miroslav Kuba (předseda) prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. (místopředseda) JUDr. Lenka Hrstková Dubšeková (člen) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Iveta Hušková (člen)
Date of acceptance
2008-06-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO