Financování projektu z fondů EU

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Témou tejto bakalárskej práce je „Financovanie z fondov EU“. Teoretická časť vysvetľuje problematiku regionálnej politiky a praktická časť obsahuje samostatný projekt. Cieľom projektu je získanie dotácie z fondov EÚ pre školské zariadenie, konkrétne sa týka financovania jazykového laboratória. Hlavnou myšlienkou je zmodernizovať jazykovú učebňu a vytvoriť efektívne podmienky na vzdelávanie žiakov v cudzích jazykoch.
Subject of this bachelor's thesis is “Financing of Project by the help of EU funds”. A theoretical part explains the problems of regional policy and a practical part contains solution of project. The aim of the thesis is to create a project able to gain financial resources from European Union, specifically it is the project to create the language laboratory for the school. The main idea is to modernize the language classroom and to create effective learning conditions for students in foreign languages.
Description
Citation
KARLUBÍKOVÁ, M. Financování projektu z fondů EU [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Daňové poradenství
Comittee
Ing. Vladimír Hibš (předseda) doc. Ing. Jan Solař, CSc. (místopředseda) Ing. Daniel Kába, Ph.D. (člen) Ing. Květoslava Plačková (člen) JUDr. Hana Vejvodová (člen)
Date of acceptance
2010-06-22
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO