Real time komprese a dekomprese informací v datových tocích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem tento práce je prostudovat metody bezztrátové komprese a zmenšit datový tok ve komunikačním kanále, prováděním bezztrátové algoritmu komprese, který může být použity na FPGA desce s teoretickým dosahem rychlosti 1Gbit/s.
Goal of this work is to study lossless compression methods and to reduce data flow in communication channel by implementing lossless compression algorithm that can be useable on FPGA board with theoretical achievement of speed 1 Gbit/s.
Description
Citation
MAKEDONENKO, O. Real time komprese a dekomprese informací v datových tocích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Václav Hlaváč, CSc. (předseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (místopředseda) Ing. Miroslav Jirgl, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen) Ing. Petr Málek, CSc. (člen) Ing. Soběslav Valach (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Na základě předložené práce a obhajoby bylo konstatováno, že rozsah textu bakalářské práce nesplňuje požadavky na něj kladené a dále nebyla splněna implementační/realizační část zadání.
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO