Doporučení vhodných zdrojů financování pro další rozvoj podnikatelského subjektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato bakalářská práce hodnotí finanční situaci Kovárny VIVA,a.s. Je v ní využito několika metod finanční analýzy, pomocí jejíž ukazatelů jsem se snažil najít silné a slabé stránky této společnosti. Teoretická část seznamuje se základními termíny a metodami, v praktické části se pak snažím jednotlivé metody aplikovat na konkrétní situace. Druhou částí je doporučení vhodných zdrojů financování nové investice.
This bachelor’s thesis evaluate the financial situation of Kovárna VIVA,a.s. The financial analysis methods are used there. Thanks to them, I tried to find some strong and weak pages of this company. The theoretical part of this thesis helps us to understand the basic terms and methods, the practical part is directed on using them. Then, in the second part, I try to recommend some suitable financial source on new investments.
Description
Citation
BŘEČKA, T. Doporučení vhodných zdrojů financování pro další rozvoj podnikatelského subjektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Účetnictví a daně
Comittee
doc. Ing. Mgr. Karel Brychta, Ph.D. (předseda) Ing. Pavel Svirák, Dr. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. Monika Hodinková, Ph.D. (člen) Ing. Denisa Doupovcová (člen)
Date of acceptance
2019-06-19
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Hodinková - Kdo je cílovým zákazníkem analyzované společnosti a jaký je předmět podnikání této společnosti? - zodpovězeno doc. Brychta - Jakým způsobem jste určil uvažovanou úrokovou míru? - zodpovězeno s výhradami (nedostatečné zdůvodnění)
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO