Kraví hora - rodinné stříbro VUT

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem polyfunkčního centra a celého areálu pro Vysoké učení technické, které by sloužilo k jeho reprezentaci. Pozemek se nachází v Brně na Kraví hoře a svojí lokalitou má obrovský potenciál. Území ale není využívané univerzitou, a tak stávající objekty jsou ve špatném stavu. Proto je cílem návrhu nalezení vhodného využití pozemku, který by splňoval požadavky univerzity spolu se záměrem města.
The diploma thesis deals with design of the polyfunctional center and the whole complex for the Brno University of Technology, which would serve for its representation. The land is in Brno on Kraví hora and its location has huge potential. However, the area is not used by the university, so the existing buildings are in poor condition. Therefore, the aim of the proposal is to find a suitable use of the land that would meet the university's requirements together with the city's intentions.
Description
Citation
ŠAGÁTOVÁ, P. Kraví hora - rodinné stříbro VUT [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Akad. arch. Ladislav Kuba - předseda, doc. Ing. arch. Antonín Odvárka, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Jan Májek, Ph.D. - tajemník, Ing. arch. Lea Vojtová, Ph.D. - člen, Ing. arch. Marek Štěpán - člen, Ing. arch. Adam Guzdek, Ph.D. - člen, Ing. Barbora Kovářová, Ph.D. - člen, Ing. Jitka Vlčková, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Studentka Bc. Patrícia Šagátová seznámila komisi s obsahem své diplomové práce. Na otázky a připomínky plynoucí z posudků vedoucího a oponenta a komise při odborné rozpravě nad diplomovou prací ~Kraví hora - rodinné stříbro VUT~ reagovala dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO