Komunikace v budování technické infrastruktury pro rozvoj regionů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce „Komunikace v budování technické infrastruktury pro rozvoj regionů“ se zabývá komunikací vedení obce s občany, stavem technické infrastruktury v obcích a rozvojem regionů. V teoretické části jsou vysvětleny základní pojmy a je obecně popsána problematika komunikace, technické infrastruktury, rozvoje regionů a spolupráce obcí. V empirické části je provedeno a analyzováno kvantitativní šetření formou dotazníků cílených na obyvatele obcí Jihomoravského kraje a kvalitativní šetření formou rozhovorů se starosty obcí. Na závěr jsou vyhodnoceny výsledky šetření a jsou uvedeny možná doporučení.
Diploma thesis „Communication In Building A Technical Infrastructure For Regional Development“ deals with communication between municipality and citizens, local technical infrastructure conditions, regional development, and municipality cooperation. In the theoretical section, there are explained basic terms and described topics of communication, technical infrastructure, and regional development. In the empirical section, there is analyzed the quantitative citizen research in the South Moravia region and the qualitative research based on interviews with mayors. The conclusion contains the evaluation of the research results and possible recommendations.
Description
Citation
ŘEHÁKOVÁ, A. Komunikace v budování technické infrastruktury pro rozvoj regionů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. - předseda, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Svatopluk Pelčák - tajemník, Bc. Anděla Švecová - tajemník, JUDr. Ing. Zdeněk Dufek, Ph.D. - člen, Ing. et Ing. Dušan Chovanec, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Studentka seznámila členy státní zkušební komise se svou závěrečnou prací, jejíž hlavní náplní bylo komunikace v budování technické infrastruktury pro rozvoj regionů. Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta závěrečné práce odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO