Multifunční budova na ul. Obchodná v Bratislavě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je převážně železobetonová stavba šestpatrového, nepodsklepeného multifunkčního objektu. Stavební pozemek se nachází v Bratislave. Multifunkční objekt je navržen s ohledem na danou lokalitu. Objekt bude sloužit pro obchod a služby a pro bydlení rodin. Objekt má půdorysný tvar obdelníka. Hlavní vstup a vjezd do objektu je v úrovni 1.NP. Svislé nosné konstrukce tvoří železobetonové sloupy a steny z tvárnic Ytong, které jsou zatepleny izolací. Stropní konstrukce je ze železobetonové desky. Multifunkční objekt zastřešuje šikmá střecha. Projekt byl zpracován pomocí počítačového programu Archicad.
The subject of this thesis is six-storey concret basement multifunctional objekt. The building plot is located in Bratislava. The multifunctional object is designed with the view of the location. The Object will be used for trade and services and for living of a families. The object is in the shape of a rectangle. The main entrance and the driveway to the Object is at 1st ground floor level.The vertical supporting structures are formed by concrete pillars and walls with Ytong blocks that are insulated. The ceiling structure is made of concrete monolithic panels. The multifunctional object covers a pitched roof. The project was prepared by a computer program called Archicad.
Description
Citation
GROLMUS, J. Multifunční budova na ul. Obchodná v Bratislavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Prof. Ing. Karel Tuza, CSc. - předseda, doc. Ing. Milan Ostrý, Ph.D. - místopředseda, Ing. Miloslav Novotný - tajemník, Ing. Martin Dvořák - tajemník, Ing. Jan Müller, Ph.D. - člen, Ing. Karel Struhala, Ph.D. - člen, Ing. Bohuslav Brukner - člen, Ing. Ing. Barbora Nečasová, Ph.D. - člen, Ing. František Girgle, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-01-28
Defence
Student představil svoji DP na téma Multifunkční budova na ul. Obchodná v Bratislavě a zodpověděl otázky a připomínky oponenta. Na připomínky oponenta reagoval student přijatelným způsobem, na otázky položené členy komise k předložené práci odpovídal poněkud nejistě, některé z nich nebyl schopen zodpovědět zcela uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO