Neuronové sítě pro klasifikaci typu a kvality průmyslových výrobků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této diplomové práce je umožnit posuzování kvality, nebo typu výrobku, v průmyslových aplikacích, pomocí umělých neuronových sítí. Jedná se zejména o aplikace, ve kterých je klasický přístup strojového vidění příliš komplikovaný. Takto navržený systém je dále implementován na konkrétní hardwarovou platformu a je u něj provedena optimalizace výsledného modelu, pro rychlejší běh systému.
The aim of this master's thesis thesis is to enable evaluation of quality, or the type of product in industrial applications using artificial neural networks, especially in applications where the classical approach of machine vision is too complicated. The system thus designed is implemented onto a specific hardware platform and becomes a subject to the final optimalisation for the hardware platform for the best performance of the system.
Description
Citation
MÍČEK, V. Neuronové sítě pro klasifikaci typu a kvality průmyslových výrobků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
doc. Ing. Bohumil Klíma, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Bradáč, Ph.D. (místopředseda) prof. Ing. Pavel Václavek, Ph.D. (člen) Ing. Zdeněk Havránek, Ph.D. (člen) Ing. Petr Petyovský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-18
Defence
Student obhájil diplomovou práci. Komise neměla žádné námitky k řešené práci. V průběhu odborné rozpravy odpověděl na dotazy.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO