Zaměření pro tvorbu účelové mapy ke kontrole HMmB v lokalitě Brno ul. Všetičkova

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Bakalářská práce se zabývá geodetickým zaměřením a následným vyhotovením účelové mapy ulice Všetičkova v katastrálním území Stránice ve městě Brno. Výsledná mapa splňující kritéria třetí třídy přesnosti je v souřadnicovém systému SJTSK, ve výškovém systému Bpv a v měřítku 1:500 a může sloužit ke kontrole HMmB.
The bachelor thesis deals with the geodetic survey and subsequent preparation of the special purpose map of Všetičkova Street in the cadastral district of Stránice in the city of Brno. The resulting map meets the criteria of the third accuracy class. In the S-JTSK coordinate system, in the BPV height system and with the scale of 1:500, it can be used to check the Digital Map of Brno.
Description
Citation
PAVLÍKOVÁ, M. Zaměření pro tvorbu účelové mapy ke kontrole HMmB v lokalitě Brno ul. Všetičkova [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Bureš, Ph.D. - předseda, Ing. Michal Kuruc, Ph.D. - místopředseda, Ing. Richard Kratochvíl - tajemník, Ing. Tomáš Kodýtek - člen, Ing. Jiří Sláma - člen, Ing. Miroslav Matějík, Ph.D. - člen, Ing. Jan Králík, Ph.D. - člen, Ing. Richard Kratochvíl - člen,
Date of acceptance
2020-06-26
Defence
Studentka představila svou práci v prezentaci. Byly přečteny posudky práce. Studentka odpověděla na dotazy k posudku oponenta. Ing. Sláma se ptal jestli mapový výstup bude integrován do HMmB. Studentka potvrdila, že celé měření je původní. Ing. Kodýtek se ptal v čem spočívala kontrola HMmB. Studentka uvedla, že mapový výstup bude použit pro kontrolu. Doc. Bureš se ptal na kontrolu přesnosti mapy. Poukazoval na špatné zařazení výsledků do tříd přesnosti.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO