Docházkový systém zaměstnanců

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací docházkového systému pro zá-znam příchodů a odchodů zaměstnanců ve firmě. V první části definuje, co docházkovýsystém znamená, a nastíní jak statistické údaje, tak již existující řešení. V další části sezaměřuje na návrh docházkového systému schopného stopování zaměstnanců, správy do-volené a exportování záznamů. Následuje seznam použitých technologií a popis vlastníhořešení. Nakonec je uveden proces a výsledky testování.
This bachelor's thesis concerns to design and implementation of a time and attendancesystem to track the employees in the company. In the first part defines what does a timeand attendance system mean and presents both statistics data and existing systems. In thenext part aims on designing such a software able to track employees, manage vacation andexport records. Continues with a list of used technologies and implementation of the systemitself. At the end the proccess and results of testing the system are described.
Description
Citation
BARTOŠEK, J. Docházkový systém zaměstnanců [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Michal Hradiš, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: V textu popisujete testování systému v reálném prostředí brněnské IT firmy. Je plánováno, respektive bude vytvořený systém následně také produkčně nasazen? Stručně popište změny, které by bylo třeba provést ve vytvořeném systému, pro přidání nových typů záznamů, např. návštěvy lékaře, neplaceného volna, atd. Jaký výynam má smazání záznamu o zaměstnanci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO