Návrh stanice pro kontrolu filtru PCV

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce se zabývá konstrukčním návrhem stanice na automatickou vizuální kontrolu filtru ventilu PCV. Ventil PCV je součástí systému Common rail, který je podrobně rozebrán v rešeršní části. Dále je zde popsán princip a možnosti strojového vidění. V praktické části je vypracováno několik konstrukčních variant, které jsou dále hodnoceny. Na základě tohoto hodnocení je vybrána nejvhodnější varianta, která je poté podrobně zpracována.
Bachelor thesis deals with the design of a station for automatic visual inspection of the PCV valve filter. The PCV valve is part of the Common rail system, which is discussed in detail in the research part. Furthermore, the principle and capabilities of machine vision are described. In the practical part, several design variants are developed, which are further evaluated. Based on this evaluation, the most suitable variant is selected and then elaborated in detail.
Description
Citation
TECL, M. Návrh stanice pro kontrolu filtru PCV [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Dr. Ing. Jiří Marek, Ph.D., DBA (předseda) doc. Ing. Vladislav Singule, CSc. (místopředseda) doc. Ing., Dipl.-Ing Michal Holub, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Tůma, Ph.D. (člen) Ing. František Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kovář, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Marek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Student seznámil členy komise se svou závěrečnou prací na téma "Návrh stanice pro kontrolu filtru PCV". Student zodpověděl otázky oponenta. Otázky komise: Kolik reklamací výrobce ročně řeší? Jak byste řešil výrobu netypizovaných součástí? Co je myšleno pojmem limitní díly? Čím jsou vrtané díry? Je potřeba aby byl pro vyhodnocování filtr v dané poloze? Víte jaká je tolerance pro založení filtru? Student úspěšně odpověděl na otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO