Hodnocení investičního záměru

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na investiční záměr společnosti XYZ, který se zabývá napojením vodojemů pro několik obcí a následného zhodnocení tohoto projektu. V první části jsou sestaveny vybrané teoretické poznatky, které jsou základem pro vypracování zhodnocení investičního záměru společnosti. V další části jsou použity statistické metody a analýzy, za pomoci, kterých je vyhodnocena efektivnost investičního projektu a jeho rizika. V poslední části jsou námi získaná data vyhodnocena. Z výsledků lze říct, zda investiční záměr je pro tuto společnost vhodný.
The Master Thesis deals with main topic of Ivestment plan of company XYZ. The investment plan relates to connection water tanks for selected municipality (villages, cities, etc.) and conclusion of this project. The first part is theoretical and the investment plan of a company as the topic of this master thesis is based on these theoretical information. Analysis, statistics, risk analysis, investment project effectiveness and other research methods are set in the middle part. The last part is conclusion of all mentioned data. The result should establish if the investment plan is suitable for this specific company.
Description
Citation
CHARVÁT, J. Hodnocení investičního záměru [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
Otázky vedoucího: odpovězeno Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Schüller: Jaká je vaše motivace k firmě, kterou jste si vybral? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO