Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaměřuje na vypracování podnikatelského záměru. Podnikatelským záměrem v této práci je otevření hostinského zařízení v areálu fotbalového hřiště v Říčanech u Brna a jeho provoz. Vychází se zejména ze získaných teoretických znalostí a vlastních zkušeností, na základě těchto poznatků jsou zpracovány analýzy související s tématem práce. Výsledkem je návrh komplexního a uskutečnitelného podnikatelského plánu.
This thesis is focused on a business plan development. The business plan represents the opening of the restaurant, located in the football ground area in Říčany u Brna, and its operation. The thesis is based mainly on the theoretical knowledge and my own experience, there are analyzes processed based on these findings, which are related to the topic of the thesis. The result of this thesis is a complex and feasible business plan.
Description
Citation
BRYCHTA, L. Podnikatelský záměr na založení a provozování hostince [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno doc. Doskočil: Vysvětlete, proč jste využil marketingový mixu 4P pro Vaši práci? Z jakých podkladů jste vycházel při zpracování analýzy rizik? - zodpovězeno Ing. Veselý: Kolik lidí žije v dané lokalitě? Jakou máte konkureční výhodu oproti stávajícím podnikům v okolí? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová: Stanovil jste bod zvratu? Počítal jste se mzdou pro společníky? Jak je plánováno rozdělení zisku mezi společníky? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO