ICT ve strategickém řízení podniků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Obsahem této diplomové práce je návrh konkurenceschopné business strategie s podporou ICT pro nový koncept kavárny. Návrh je podložen analýzou konkurence, obecného a oborového okolí. Samotný návrh je možné rozdělit na dvě části. První část se věnuje návrhu strategického rámce pro podnikání. Druhá část představuje návrh a doporučení pro implementaci informačního systému. V práci se nachází také finanční zhodnocení a možnosti pro budoucí růst.
The content of this master’s thesis is the design of a competitive business strategy with the support of ICT for a new Café concept. The proposal is based on an analysis of competition, general and industry environment. The proposal itself can be divided into two parts. The first part deals with the design of a strategic framework for business. The second part presents a proposal and recommendations for the implementation of an information system. The work also includes financial evaluation and opportunities for future growth.
Description
Citation
GLESNER, L. ICT ve strategickém řízení podniků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační management
Comittee
doc. Ing. Miloš Koch, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Petr Sedlák (člen) doc. Mgr. Veronika Novotná, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-17
Defence
Otázka vedoucího diplomové práce: Jaká jsou rizika provozu kavárny a jak je řešíte? Odpovězeno Jaké jsou limity finančního výhledu, který v práci prezentujete a jak byste je odstranil? Odpovězeno Jak eliminujte riziko, že zákazníci nový koncept kavárny nepřijmou? Odpovězeno Otázka oponenta diplomové práce: Jaký USP - Unique Selling Proposition (co má Vaše značka/kavárna a ostatní ne) by jste doporučil využívat jako klíčový pro reklamu Vaší navrhované kavárny? Jak by pak mohlo vypadat konkrétní komunikační sdělení? Odpovězeno Co si myslíte o využití guerillového marketingu napojeného na virální marketing v případě navrhované kavárny? Odpovězeno doc. Ing. Miloš Koch, CSc.: Změnil virus COVID 19 nějakým způsobem strategii řešení daného tématu? Odpovězeno doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D.: Kde jste se inspiroval pro toto téma? Odpovězeno Ing. Petr Sedlák: Jak je řešena ochrana dat a GDPR navrhované aplikace? Odpovězeno Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D.,MSc: Zvažoval jste použití mobilních aplikací místo tabletů? Odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO