Investiční rozhodování nemovitostních společností

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá problematikou investičního rozhodování nemovitostních společností v ČR. V úvodu jsou rozebrány teoretické znalosti týkající se faktorů, které ovlivňují cenu nemovitosti. Na základě faktů je vytvořen vzorec pro analýzu realitního trhu a vytvořeny modelace investice. V závěru práce je doporučení, jakým způsobem mohou nemovitostní společnosti zefektivnit výběr struktury aktiv.
The bachelor's thesis deals with the issue of investment decision making of real estate companies in the Czech Republic. The introduction is focused on theoretical knowledge about the factors affecting the price of real estate. Based on those facts, a formula for the analysis of the real estate market is created as well as investment modulation . The conclusion of this thesis is focused on recommendations for real estate companies how to choose an asset structure more effectively.
Description
Citation
SMETANA, M. Investiční rozhodování nemovitostních společností [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Jiří Zámečník (člen)
Date of acceptance
2020-07-28
Defence
Otázka oponenta: Jakým způsobem by se do vzorce mohly promítnout i případné nějaké neočekávané vlivy, jako je například současná situace v době pandemie COVID-19? odpovězeno prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. Myslíte že Váš index je použitelný cerorepublikově? odpovězeno Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Na základě čeho jste stanovil koenficienty ukazatele X2? odpovězeno Jaké jsou sociální vlivy působící na trh nemovitostí? odpovězeno Jaké je riziko brzkých oprávek u kupovaných nemovitostí? odpovězeno Ing. Helena Hanušová, CSc. O ceně rozhodují také subjektivní faktory, počítáte s nimi? Počítáte i s provozními náklady pro kupujícího, tedy cena za bydlení? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO