Webového rozhraní pro ovládání prvků chytré domácnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Táto práca sa zameriava na návrh a implementáciu riešenia API na zisťovanie ZeroConf/mDNS služieb v lokálnej sieti. Cieľom tohto API je spracovať zisťovanie služieb a poskytnúť koncové body API na komunikáciu s webovým uživateľským rozhraním. Okrem backendového riešenia sa práca zameriava aj na vytvorenie WordPress pluginu pomocou React.js na zobrazovanie údajov poskytnutých backendovým API koncovému používateľovi. Tento plugin zároveň umožňuje správcovi WordPress serveru umiestniť komponent používateľského rozhrania Service discovery na stránku s obsahom podľa výberu správcu.
The thesis focuses on the design and implementation of a an API solution for discovering ZeroConf/mDNS services in the local area network. Aim of this ZeroConf API is to handle service discovery and provide API endpoints for communication with a web based frontend solution. Besides the backend solution, the thesis also focuses on creation of a WordPress plugin solution using React.js for displaying data provided by the backend API to the end user. This plugin also enables the WordPress administrator to place the Service discovery UI component on the content page of the administrator's choice.
Description
Citation
FARKAŠ, F. Webového rozhraní pro ovládání prvků chytré domácnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Eva Gescheidtová, CSc. (předseda) doc. Ing. Karol Molnár, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Nevlud (člen) Ing. Radim Číž, Ph.D. (člen) Ing. Miroslav Balík, Ph.D. (člen) Ing. Radek Možný (člen)
Date of acceptance
2021-06-08
Defence
Student prezentoval výsledky své práce a komise byla seznámena s posudky. Otázky oponenta: Jak je zajištěna nebo lze zajistit integraci pro zařízení nepodporující ZeroConf/mDNS? Uveďte důvody pro využití komplexního redakčního systému Wordpress. Co poskytuje plugin "Advanced Custom Fields"? Student obhájil diplomovou práci a odpověděl na otázky členů komise a oponenta.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO