Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce je zaměřena na návrh finančního plánu pro strojírenskou společnost PBS Turbo s.r.o. na období 2020-2023. První kapitolu práce tvoří teoretická východiska finančního plánování, která jsou pro vytvoření finančního plánu nezbytná. Následující část je praktická, zabývá se představením společnosti a její strategickou a finanční analýzou. Na základě výsledků analýz je v závěrečné části sestaven finanční plán v optimistické a pesimistické variantě, včetně jejich zhodnocení.
The thesis is focused on the draft of a financial plan for the engineering company PBS Turbo s.r.o. for the period 2020-2023. The first chapter of this thesis consists of theoretical aspects, which are necessary for making a financial plan. The following part is practical, dealing with the company's introduction and its strategic and financial analysis. Based on the results of the analyses, a financial plan in an optimistic and pessimistic variant is proposed in the final part, including their evaluation.
Description
Citation
STRAŠÁKOVÁ, M. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-11
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno v plném rozsahu otázky oponenta - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Jana Hornungová, Ph.D.: V rámci slabých stránek uvádíte vysoký čistý pracovní kapitál, ale zároveň ho zviditelňujete v optimistické variantě. Proč je to tedy slabou stránkou? - zodpovězeno částečně Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS.: V reakci na vaši odpověď na otázku oponentky. Problematika cestování a vývozu byla v poslední době špatná. Je potřeba, aby byl řidič očkovaný, když převáží strojírenské produkty? - zodpovězeno v plném rozsahu Ing. Marcel Rolf Pfeifer, Ph.D.: Máte tady zhodnocení ukazatelů rentability. Proč je pro vás rentabilita tak klíčová při návrhu finančního plánu? - zodpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO