Tvorba logistické koncepce v obchodní organizaci s mezinárodním působením

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá logistickou koncepcí ve vybrané společnosti se zaměřením na distribuční kanály v rámci mezinárodního obchodu. Teoretická část práce je zaměřena na objasnění pojmů, které souvisí s danou problematikou. Analytická část je zaměřena na analýzu distribuce se zaměřením na distribuční kanály do jednotlivých států, ve kterých působí. V poslední části práce jsou na základě získaných a zanalyzovaných dat navrženy vlastní návrhy řešení zjištěných nedostatků.
The diploma thesis deals with the logistics concept in a selected company with a focus on distribution channels in international trade. The theoretical part of the work is focused on clarifying the concepts that are related to the issue. The analytical part is focused on the analysis of distribution with a focus on distribution channels to the individual countries in which it operates. In the last part of the work, based on the obtained and analyzed data, own proposals for solving the identified shortcomings are proposed.
Description
Citation
FOJTÍČKOVÁ, P. Tvorba logistické koncepce v obchodní organizaci s mezinárodním působením [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen) Ing. et Ing. Pavel Juřica, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-06-14
Defence
Otázky vedoucího - nejsou Otázky oponenta - zodpovězeno Otázky komise: prof. Ing. Marie Jurová, CSc.: Jakým způsobem byly dotazníky distribuovány zákazníkům? Proč bylo využito pouze elektronické distribuce? Vede si firma evidenci zákazníků i se statistickými údaji? Existuje na IT trhu nějaký produkt pro hodnocení distribuce? - zodpovězeno Ing. Karel Doubravský, Ph.D.: Jak firma přišla na to, že má potíže v oblasti dopravy? - zodpovězeno Ing. Pavel Mráček, Ph.D.: Co si myslíte, že může být důvodem nízkého počtu reklamací z Ukrajiny? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO