Brno, Husova a úpatí Špilberka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Moje bakalářká práce se zabývá návrhem mětské budovy. Objekt se nachází poblíž centra Brna na strmé patě Parku Špilberk na ulici Husova. V současné době jsou v patě kopce vstupy do bunkru 10-Z a pěšiny vedoucí z Parku Špilberk. Mým záměrem bylo navrhnou objekt, který by propojil centrum (město) a park (přírodu). Návrh vychází z podoby městského domu s rezidenční funkcí a službami, které vlivem terénu ústí až do parteru ze strany parku. Součástí práce je také úprava okolních parkových ploch a dopravního koridoru.
My bachelor thesis deals with the design of a town building. The building is located near the center of Brno on the steep foot of Park spilberk at Husova Street. There are entrances to the 10-Z bunker at the foot of the hill and a footpath leading from Spilberk Park. My intention was to design an object that would connect the center (city) and park (nature). The design is based on the appearance of a town building with a residential function and services. Part of the work is also the modification of the surrounding park areas and transport corridor.
Description
Citation
POULÍČKOVÁ, R. Brno, Husova a úpatí Špilberka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
prof. Ing. arch. Petr Hrůša (předseda) mgr inź. arch Szymon Rozwalka (člen) MgA. Ing. arch. Petr Šmídek, Ph.D. (člen) Ing. Stanislav Mikeš (člen) prof. Ing. arch. Hana Urbášková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
Defence
studentka prezentuje digitální prezentace a fyzické modely reaguje na připomínky oponenta Otázky / připomínky Vymístění dopravy vztah nového územního plánu a památkářů propojení pěší a pocitové předepjatý beton parkování - zakladač tvářnost objektu - propsání funkcí na fasádu lizény - slouží pro odvod dešťové vody materialita historizující pojetí
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO