Výběr informačního systému pro firmu VAMCORP GROUP, spol. s r.o.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se týká výběru vhodného informačního systému, jenž bude sloužit pro zlepšení procesů a konkurenceschopnosti podniku VAMCORP GROUP, spol. s.r.o. V práci budou analyzovány podnikové potřeby a požadavky na informační systém a budou porovnány možnosti jeho pořízení. Jednotlivé informační systémy budou popsány a na základě atributů stanovených podnikem bude vybrán jeden nejvhodnější. Pro zvolený informační systém bude navržen postup implementace včetně analýzy rizik vztahované na jeho zavedení i samotný provoz. Pro jednotlivá rizika budou navrženy patřičná opatření pro jejich minimalizaci. Následně budou přibližně vyčísleny náklady spojené se zavedením a provozem daného informačního systému. Na konec bude obsah práce shrnut a uvedeny přínosy, které informační systém podniku přinese.
Subject matter of this diploma thesis is selection of a suitable information system which purpose will be to improve processes and competitiveness of a company VAMCORP GROUP, spol. s.r.o. The thesis will analyze business requirements which need to be met by specific information system and compare possibilities for its acquisition. Each information system will be described. Based on attributes set by observed company the most suitable one will be selected. An implementation procedure will be proposed for the selected information system, including a risk analysis related to its implementation and the operation itself. The number of risks will be reduced by propounding befitting measures. Appropriate measures to minimize them will be proposed for individual risks. Subsequently, costs associated with the implementation and operation of selected information system will be quantified. In conclusion will be summarized the content of the thesis accompanied by enumeration of benefits which will be brought by selected information system to observed company.
Description
Citation
RYCHTECKÝ, M. Výběr informačního systému pro firmu VAMCORP GROUP, spol. s r.o. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik ekonomických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Victoria Martincová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-07-01
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Výběr informačního systému pro firmu VAMCORP GROUP, spol. s r.o. Otázky komise k diplomové práci: doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc Co se rozumí skalárním součinem? Jak se spočítá skalární součin dvou matic? Jak se vyhodnocuje součin matic? doc. Ing. Radek Doskočil, PhD, MSc Co je hlavním cílem práce? Proč jste používal vybrané metody z oblasti strategického managementu, když jste hodnotil informační systém vybrané firmy? Znáte jiné metody pro hodnocení informačních systémů? Ing. Jana Victoria Martincová, Ph. D. Jaké nové zákony máte na mysli, že by se měly změnit, když je zmiňujete ve své DP? Od koho je SW Money S3? Ing. Petr Šimůnek, Ph. D. Vybral jste si k analýze informační systém, co firmu nejvíce trápí? Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO