Riziko výběru dodavatele s využitím fuzzy logiky

No Thumbnail Available
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem modelu, který slouží k hodnocení a výběru dodavatelů požární zásahové obuvi společnosti Požární bezpečnost s. r. o. Práce obsahuje shrnutí teoretických východisek pro zpracování práce, představení vybrané společnosti a návrh hodnotícího modelu, který na základě zvolených kritérií vyhodnotí dodavatele a usnadní společnosti rozhodování o jeho výběru. Model je vytvořen pomocí fuzzy logiky v programu Microsoft Excel a MATLAB.
The thesis deals with the design of a model used for evaluation and selection of fire-retardant footwear suppliers for the company Požární bezpečnost s. r. o. The thesis includes a summary of the theoretical foundation for processing the work, a presentation of the selected company and a draft of an evaluation model that assesses the contractor based on the chosen criteria and makes it easier for the company to make their decision. The model is created by using fuzzy logic in Microsoft Excel and MATLAB programs.
Description
Citation
VYSKOČILOVÁ, M. Riziko výběru dodavatele s využitím fuzzy logiky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2021.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik ekonomických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Jana Victoria Martincová, Ph.D. (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2021-07-01
Defence
Diplomantka seznámila státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Riziko výběru dodavatele s využitím fuzzy logiky. Poté následovaly otázky komise: doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D. MSc Proč dodavatelé vyhodnoceni v režimu "nenavazovat spolupráci" byli takto vyhodnoceni? doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc Dotazy se týkaly použití fuzzy logiky. Diplomantka na otázky oponenta odpověděla. Diplomantka na otázky komise odpověděla. Diplomantka závěrečnou práci obhájila.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO