Společenská odpovědnost podniku v ocelářském průmyslu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na společenskou odpovědnost firem a její analýzu ve vybrané společnosti, podnikající v ocelářském průmyslu. V úvodní části jsou specifikována teoretická východiska a použité metody a analýzy. Následuje analytická část práce, která se zabývá zhodnocením politiky společenské odpovědnosti ve vybrané společnosti a přináší porovnání situace s konkurentem z hutního odvětví. Poslední část práce obsahuje doporučené aktivity k dosažení lepší úrovně společenské odpovědnosti ve sledované společnosti.
The diploma thesis focuses on corporate social responsibility and its analysis in a selected company doing business in the steel industry. The introductory part specifies the theoretical basis and methods and analyses used. The analytical part of the work deals with the evaluation of the social responsibility policy in the selected company and brings a comparison of the situation with a competitor from the steel industry. The last part of the thesis contains recommended activities to achieve a better level of social responsibility in the monitored company.
Description
Citation
MALŮŠKOVÁ, J. Společenská odpovědnost podniku v ocelářském průmyslu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2022.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Marie Pavláková Dočekalová, Ph.D. (člen) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2022-06-09
Defence
Otázky vedoucí práce - zodpovězeno Otázky oponenta práce - zodpovězeno Otázky členů komise - prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. - Kolik činí průměrná mzda zaměstnanců, v návaznosti, že uvádíte, že většina zaměstnanců je spokojená se svou mzdou? Kolik má společnost aktuálně zaměstnanců? - zodpovězeno Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. - Vysvětlete vnímaný rozdíl grafů v diplomové práci v souvislosti odpovědnosti pracovníků. - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO