Úložiště fotogrammetrických dat

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Bakalářská práce dává nahlédnout do vývoje počítačového vidění a jeho aplikací v reálném světě. Z typických úloh pro počítačové vidění se zabývá podrobněji popisem scény na obrazovém záznamu. Zaměřuje se na popis nejpoužívanějších typů relačních databází, jejich výhod a nevýhod. Hlavní náplní práce je realizace aplikace pro správu fotogrammetrických dat v programovacím jazyku C# a vývojovém prostředí Microsoft Visual Studio 2010. Základem aplikace je relační databázový systém Microsoft SQL Server Compact Edition 3.5.
The Bachelor´s thesis gives us a view of computer vision development and its applications in a real world. It exists many typical tasks of computer vision. This thesis is focused on the scene description of picture information. It describes the most widely used types of relational databases, their advantages and disadvantages. The most important part of the work is a realization of application for photogrammetric data service. It is programmed in C# using Microsoft Visual Studio 2010. The application is based on a relational database system Microsoft SQL Server Compact Edition 3.5.
Description
Citation
MALÁSEK, J. Úložiště fotogrammetrických dat [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Automatizační a měřicí technika
Comittee
prof. Ing. Ivan Zelinka, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Petr Pivoňka, CSc. (místopředseda) Ing. Petr Honzík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Václav Jirsík, CSc. (člen) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen) Ing. Soňa Šedivá, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student obhájil bakalářskou práci s výhradami.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO