Technická a ekonomická analýza prádelenského provozu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá technickou a ekonomickou analýzou Laboratoře energeticky náročných procesů, která se zabývá optimalizací energetických procesů. Jejím cílem je vytvořit výpočtový nástroj k určení celkové finanční bilance laboratoře, založený na znalosti procesu zpracování prádla a schopnosti identifikovat a vyčíslit veškeré položky, které do bilance laboratoře vstupují.
This thesis deals with the technical and economic analysis of energy-intensive processes laboratory, which focuses on the optimalization of energy processes. Its aim is to create a computational tool to determine the overall financial balance of laboratory, based on knowledge of industrial laundry and ability to identify and quantify correctly all the items entering the balance of the laboratory.
Description
Citation
KOČÍ, M. Technická a ekonomická analýza prádelenského provozu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Strojní inženýrství
Comittee
RNDr. Petr Žaloudík, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Jegla, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Hájek, Ph.D. (člen) Ing. Richard Nekvasil, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Houdková, Ph.D. (člen) Ing. Petr Bělohradský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO