Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce pojednává o vypracování podnikatelského záměru, který řeší založení začínajícího podniku INSPIRACE, který se zabývá prodejem dárkových košů. Výsledný podnikatelský záměr vychází z analýzy tržního prostředí, konkurence, silných a slabých stránek budoucího podniku, ale je také zaměřen na získání a analýzu cílového zákazníka. Cílem této práce je posoudit reálnost a rizika podnikatelského záměru.
This work deals with processing of a business plan for establishment of the beginning business INSPIRACE for selling hampers. The final prospect comes from the analysis of market environment, competition and strong and weak sides of the future business but it is established for obtaining and analysing a target customer as well. The aim of this work is to evaluate the reality and risks of the business plan.
Description
Citation
LINK, R. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) JUDr. Petra Schillerová (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2013-06-19
Defence
Otázky vedoucího bakalářské práce: odpovězeno Otázky oponenta bakalářské práce: odpovězeno Prof. Koráb: Jak přišel student k "typickému zákazníkovi (zákaznici)"? Potvrdily se předpoklady i v podnikání studenta? JUDr. Svoboda: Opravdu firma dosahuje vyšší marže (čím vyšší náklady, tím vyšší marže)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO