Podnikatelský záměr

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
V bakalářské práci se budu zabývat zpracováním podnikatelského záměru. Na základě teoretických poznatků vybuduji soukromou mateřskou školu Minnie se zaměřením na anglický jazyk, která bude sídlit v centru města Hradce Králové.
In the thesis I will deal with the processing of a business plan. On the basis of theoretical knowledge will build a private kindergarten Minnie focused on the English language, which will be located in the center of Hradec Králové.
Description
Citation
ZAVORALOVÁ, Š. Podnikatelský záměr [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Daňové poradenství
Comittee
doc. Ing. Marie Paseková, Ph.D. (předseda) JUDr. Ing. Petr Svoboda, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (člen) Mgr. Miroslav Penka (člen) Ing. Martina Pivodová (člen)
Date of acceptance
2013-06-18
Defence
otázky oponenta - odpovězeno Mgr. Penka - Byly v práci kalkulovány náklady na vybavení školky? - odpovězeno Mgr. Penka - V jaké budově by měla být školka umístěna? - odpovězeno Ing. Pivodová - Existuje v okolí další soukromé školky? - odpovězeno Ing. Pivodová - Jaký je o školku zájem? - odpovězeno doc. Paseková - Kdo se bude starat o účetnictví školky? - odpovězeno doc. Paseková - Byla vypracována kalkulace pro stanovení ceny školky? - odpovězeno Ing. Žižlavský - Je ve mzdě zapracováno i sociální a zdravotní pojištění? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO